Özkent İlkokulu

Vizyon: Eğitim Öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ile Şanlıurfa İlinin önde gelen Okulları arasında; İdealistlik, üretkenlik ve verimlilikte bütünleşen eğitim kurumu olmak, Türkiye düzeyinde adını duyurmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 14:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: İlçeden okulumuza kalkan herhangi bir servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: İl ve ilçedeki spor müsabakalarına katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları: 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI, ERASMUS PROJESİ, HEKA, NEHAR, ADAP, HARRAN HER AN OKUYOR, ÖĞRETMENİMLE OYNUYORUM, İL VE İLÇE GENELİNDE UYGULANAN PROJELER
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Estonya Erasmus Projesi 2017 yılı

WEB - https://harranozkent.meb.k12.tr

Adres - Şuayipşehri Mahallesi Özkent İlkokulu Harran/Şanlıurfa

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Harran Şuayipşehri Mahallesi

Adres - Şuayipşehri Mahallesi Özkent İlkokulu Harran/Şanlıurfa

Ulaşım İlçeye ulaşım özel araçlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 40 km ile 90 km uzaklıktadır.